Haulalle syöttöpinna – Devils vierasvoittoon

06.11.2023 07:27

New Jersey Devils taiteili 4–2 (2–1,0–0,2–1) vierasvoiton Chicago Blackhawksista ilman nuorta tähtihyökkääjäänsä Jack Hughesia, joka on loukkaantunut.

Hawks meni Taylor Hallin maalilla heti toisella otteluminuutilla 1–0-johtoon, mutta loppuerä oli Devilsin. Ensin Dawson Mercer iski 1–1-tasoituksen Erik Haulan ja Dougie Hamiltonin avustamana ja reilun minuutin päästä AHL:stä ylös kutsuttu Max Willman teki kauden ensimmäisensä pienestä irtiotosta ja siirsi Devilsin 2–1-johtoon. Toinen erä oli maaliton, mutta kolmannessa Curtis Lazar ja Michael McLeod osuivat Devilsille ja Ryan Donato Chicagolle. Haulalle syöttöpinna oli kauden toinen.

Blackhawksin tähti Connor Bedard pelasi melkein 20 minuuttia, mutta plusmiinus-tilasto jäi peräti -3 pakkaselle. Hän laukoi neljästi.

Devilsin Vitek Vanecek pysäytti 32 kiekkoa ja Chicagon Arvid Söderblom 36.

Devils on hävinnyt viidestä viimeisestä ottelustaan yhden. Blackhawks on voittanut viidestä kaksi. Se on Central-divisioonan viimeisenä.