Haulalle syöttöpiste – Montrealissa pitkä rankkuskaba

14.12.2023 09:20

Erik Haula hankki syöttöpisteen ja Jack Hughes ratkaisi voiton New Jersey Devilsille jatkajalla ottelussa Boston Bruinsia vastaan. Devils voitti kotonaan maalein 2–1 (0–1,0–0,1–0,1–0). Haula syötti Dawson Mercerin tekemän 1–1-tasoituksen kolmannessa erässä. Syöttöpinna on Haulan kauden seitsemäs. Hughes teki kauden 12. maalinsa jatkoajan kolmannen minuutin tuntumassa. Bostonin ainoasta vastasi Morgan Geekie avauserässä. Bostonilla on kolmesta viimeisestään tilillään kaksi tappiota.

Montreal Canadiens ja Pittsburgh Penguins ratkaisi ottelun voittajan voittolaukauskisassa. Vetäjiä riitti. Ottelu ratkesi Jensen Harkinsin vetoon, kun rankkukierroksia oli vedetty 12. Pittsburgh voitti ottelun lukemin 4–3 (1–3,2–0,0–0,1–0). Voittomaaleja yrittivät laukoa myös Montrealin Jesse Ylönen ja Joel Armia, sekä Pittsburghin Valtteri Puustinen, mutta kaikki missasivat vetonsa.

Anaheimin Urho Vaakanainen keräsi syöttöpisteen Adam Henriquen tekemästä 2–2-tasoitusmaalista ottelussa NY Islandersia vastaan. Islanders voitti kotiottelunsa maalein 4–3.