TILANNEHUONE

Haula kantava voima – ”Olemme kehittyneet”

28.04.2023 06:44

Haula kantava voima – ”Olemme kehittyneet”

Erik Haula ja Dawson Mercier onnistuivat yhdessä.©AOP

NHL

Erik Haula teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun New Jersey Devils murjoi New York Rangersin kotihallissaan nollapelillä 4–0. Haula johtaa Devilsin tehotilastoa 3+1 onnistumisillaan. Haulan tarkka syöttö auttoi Dawson Merceria 3–0 maalin teossa toisessa erässä. Osuma tuli alivoimalla.

”Heillä ylivoima on aivan huippua. Aina kun joutuu alivoimalle heitä vastaan, meidän on täytynyt pelata ihan parastamme, jotta homma hoituu”, Haula sanoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Devilsin paineet eivät vielä hellitä. Se johtaa sarjaa 3–2 ja voi viedä sen nimiinsä lauantaina kuudennessa kohtaamisessa New Yorkissa.

”Sarja on katkolla ja seuraavaksi saamme vastaamme vain heidän parasta peliään. Nyt pitää heti valmistautua kuudenteen otteluun.”

”Kauden alussa meillä oli paljon lahjakkuutta tässä joukkueessa, mutta kauden kuluessa olemme kehittyneet yhdessä. Me olemme kasvaneet joukkueena. Meidän nuorille pelaajillemme täytyy muistaa antaa pisteet siitä, että he ymmärtävät miten pudotuspeleissä pelataan ja että se näkyy myös jäällä”, Haula analysoi.