TILANNEHUONE

Heinolalle tehopiste, Edmonton jatkoi voitolla

15.02.2022 08:33

Heinolalle tehopiste, Edmonton jatkoi voitolla

Ville Heinola teki kauden toisen NHL-tehopisteensä.

NHL

NHL-kierroksella onnistui Jetsin suomalaispuolustaja Ville Heinola. Edmonton Oilers jatkoi kauttaan toisella peräkkäisellä voitolla.

VESKARI. Winnipeg Jets hävisi kotonaan Chicago Blackhawksille 1-3. Jets-puolustaja Ville Heinola teki ottelussa kauden toisen tehopisteensä. Hän oli syöttämässä yhdessä Nate Schmidtin kanssa Mark Scheifelen 1-1-tasoitusosumaa. Scheifele on vireessä. Hän on tehnyt neljässä viimeisessä ottelussa seitsemän tehopinnaa. Heinola aloitti kauden AHL:n Manitoba Moosessa ja nousi NHL:ään Taxi Squatin pelajana. Nyt takana on yhteensä kahdeksan NHL-ottelua. Heinola teki ensimmäisen syöttöpisteensä edellisessä ottelussa Nashvilleä vastaan. Chicagoa vastaan hän ahkeroi jäällä yli 16 minuuttia.
Jetsin kotivirettä häiritsi kuitenkin kovasti Hawks-veskari Marc-Andre Fleury. Maalivahti-ikoni on hieman ailahdellut viimeaikoina, mutta torjui nyt varmasti 31 kiekkoa ja oli myös syöttämässä Brandon Hagelin 3-1-osumaa ottelun lopulla. Winnipeg on voittanut viidestä viimeisestään kaksi.

VAIHTAMALLA PARANEE. Edmonton Oilers on pelannut kaksi ottelua uuden päävalmentajansa Jay Woodcroftin johdolla ja voittanut ne molemmat. Yöllä kaatui San Jose Sharks vieläpä nollapelillä 3-0. Joukkueen maaleista vastasivat Warren Foegle, Darnell Nurse ja Connon McDavid. Nollapelistä vastasi maalivahti Stuart Skinner, joka teki 20 torjuntaa. Otteluun toi lisämaustetta Evander Kanen paluu ex-kotihalliinsa. Tehoilla hän ei Fish Tankissä rankaissut.