Heiskanen teki uskomattoman pomppumaalin

22.03.2023 08:11

Miro Heiskanen onnistui oudossa osumassa.©AOP

Dallas Starsilla oli haasteellinen ilta kotihallissaan Seattle Krakenin kanssa. Kraken ratkaisi ottelun itselleen jatkoajalla ja voitti lukemin 5–4(2-1,1-0,1-3,1-0).

Kraken aloitti maalinteon vain reilun parin minuutin pelin jälkeen, kun Brandon Tanev vei joukkueensa 1–0-johtoon. Dallas tasoitti heti perään. Miro Heiskanen taituroi kiekon maalin ensimmäisestä ylivoimamahdollisuudesta Jason Robertsonin ja Joe Pavelskin syötöistä. Myös Roope Hintz oli tilanteessa mukana. Outo pomppumaali oli Heiskasen kauden kauden 11:s.

Toisen erän lopussa Kraken johti Daniel Sprongin ja Jared McCannin osumien ansiosta jo 3-1. Kolmannen erän alussa Dallas yritti takaa-ajoa. Ensin 19-vuotias Wyatt Johnston kavensi 2-3:een, mutta heti perään Krakenin Tanev iski illan toisensa.

Dallas otti uuden alun takaa-ajolle erän loppupuolella. Pavelski onnistui 3–4-kavennuksessa ja Benn 4–4-tasaoituksessa Roope Hintzin ja Heiskasen syötöistä. Tasoittava tuli vain seitsemän sekuntia ennen peliajan päättymistä. Ratkaisuosuman jatkoilla teki kuitenkin Krakenin Adam Larsson.

Miro Heiskanen on nyt syöttänyt 50 maalia ensimmäistä kertaa urallaan. Heiskasen tehot kaudella ovat 68 ottelussa 11+50. Hän pelaa uransa tehokkainta kautta ja on NHL:n syöttötilastossa sijalla 16. Hän on oman joukkueensa viidenneksi kovin pistemies.