Heiskaselle kolme tehopinnaa – Tolvanen osui

14.03.2023 08:24

Heiskaselle kolme tehopinnaa – Tolvanen osuiNHL

Dallas Stars kohtasi Seattle Krakenin toistamiseen vieraissa maanantaina. Lauantaina Dallas voitti Seattlen jatkoajalla, nyt voitto irtosi selkeästi 5-2 (2-1,2-1,1-0). Miro Heiskanen syötti ottelussa kolme maalia.

Dallasilla oli vahva alku. Jvgenii Dadonov vei Dallasin johtoon Heiskasen syötöstä reilun kolmen minuutin pelin jälkeen. Jamie Benn iski tauluun 2-0-ylivoimalla vain muutaman minuutin päästä ylivoimalla.

Toisen erän kolmannella minuutilla Heiskanen valjasti Joe Pavelskin ylivoimamaalin tekijäksi ja erässä onnistui Dallasille myös Wyatt Johnston 4-1-osumallaan. Kolmannessa erässä Heiskanen auttoi vielä Jason Robertsonia 5-2-niitissä, joka tuli ylivoimalla.

Heiskasen tehot 0+3 nostivat hänet ottelun tähdistöön. NHL-uransa tehokkainta kauttaan pelaava Heiskanen on syöttänyt jo 44 maalia tällä kaudella.

Kotiyleisöä huudatti toisessa erässä Eeli Tolvanen, joka iski kauden 14:nnen osumansa ja kavensi sillä ottelun 2-3:een. Seattlelle osui myös Yanni Gourde.

”Nämä olivat meille tärkeät pisteet. Kun katsoo sarjataulukkoa, taistelemme ykköspaikasta divisioonassa, sekä konferenssissa. Hekin pelaavat pudotuspelipaikasta. He ovat pelanneet hyvin koko kauden. Tämä oli meille todellinen testi tulla tänne pelaamaan kaksi ottelua. Mielestäni joukkue vastasi haasteeseen hyvin”, Dallasin päävalmentaja Peter DeBoer totesi lehdistölle.

Dallas hävinnyt seitsemästä viimeisestä ottelustaan vain yhden.