Hershey juhlii jälleen Calder Cup -mestarina

26.06.2024 05:43

Jääkiekko

AHL:n Calder Cupin mestaruus ratkesi keskiviikon vastaisena yönä finaalisarjan kuudennessa ottelussa. Hersey Bears voitti ratkaisuottelussa Coachella Valley Firebirdsin jatkoajalla maalein 5–4, kuittasi sarjan voitoin 4–2, ja vei mestaruuden toista kautta peräkkäin. Viime kaudella finaalipari oli sama.

Coachella meni ottelussa johtoon jo toisella peliminuutilla, mutta avauserä meni kuitenkin Hersheylle lukemin 2–1. Toisessa erässä Choachella oli 2–1-maalein vahvempi, mutta kolmannessa Hersheyn kantava voima Pierrick Dube viimeisteli hattuempun ja varmisti jatkoajan iskemällä ottelun 4–4:ään. Ottelun ratkaisi Matthew Strome reilun minuutin jatkoajan jälkeen. Strome lunasti samalla uskottavuutta, sillä hän ei kuulunut joukkueen luottopelaajiin tällä kaudella.

Mestaruutta pääsi juhlimaan myös maalivahtivalmentaja Juha Lehtola, joka työskentelee Hersheyssä toista kauttan.