HIFK:lle toinen tappio Sveitsissä

28.12.2022 19:26

Johan Motin teki HIFK:lle maalin Ambri-Piottaa vastaan.©AOP

Jääkiekko

HIFK koki toisen tappionsa jääkiekon Spengler Cupissa Sveitsissä keskiviikkona. HIFK hävisi sveitsiläiselle HC Ambri-Piottalle peräti maalein 3-7.

Ambri-Piotta meni jo ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon. Toisessa erässä sveitsiläiset taiteilivat kaksi maalia lisää. Ambri-Piotta viimeisteli voittolukemansa kolmannen erän osumillaan. Sveitsiläisten tehokkain oli Michael Spacek 1+2 tehopisteillään.

HIFK:n maaleista vastasi Johan Motin, joka kavensi ottelun 3-1:een toisen erän alussa ja erän puolivälissä Otso Rantakari kiri luvut jo 3-2:een. Kolmannessa erässä HIFK:lle onnistui vielä Julius Nättinen, joka teki HIFK:n kolmannen maalin erän alussa.

Tiistaina HIFK hävisi 2-5 Örebrolle. Kahdesta tappiostaan huolimatta HIFK etenee turnauksen puolivälieriin. Voitollaan Ambri-Piotta otti kuitenkin suoran välieräpaikan.