HIFK:n kausi päättyi katastrofiin – TPS välieriin

06.04.2022 20:54

@ AOP

Liiga

TPS aiheutti KooKoon sensaatiomaisen Jukurit-voiton jälkeen heti perään toisen yllätyksen pudottamalla HIFK:n ulos mitalipeleistä. Turkulaisten voittonumerot kaksikon seitsemännessä väännössä Turussa olivat 3-1 (0-1, 2-0, 1-0).

Yohan Auvitu vei HIFK:n ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon, mutta TPS käänsi ottelun ylösalaisin toisessa erässä Juhani Jasun ja Aarne Intosen osumilla. Kolmannen maalin TPS iski tyhjiin kolmannen erän viimeisillä hetkillä. Maalin viimeisteli Markus Nurmi.

HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen oli ottelun jälkeen ymmärrettävästi pettynyt mies.

”Kevät ei ollut meille helppo, mutta päällimmäisenä on kuitenkin kiitollisuus siitä, että saa olla tässä mukana. Sarja oli upea. Ehkä yhdellä sanalla sanoen suoritustasaisuus heittelehti meillä hiukan liikaa. Siinä se pieni ero varmaan tuli. Loppuviimeinen mitään exvcuseja ei kuitenkaan ole. Saatiin tähän seitsemänteen peliin hyvä lataus, mutta ei vaan pystytty klaaraamaan. Sen verran TPS oli parempi”, Peltonen sanoi C Morella.