TILANNEHUONE

HIFK:ssa muutoksia – Paatelainen jättää seuran

05.10.2022 15:56

HIFK:ssa muutoksia – Paatelainen jättää seuran

Mixu Paatelainen lähti heti HIFK:sta.©AOP

Veikkausliiga

Kun HIFK:n putoaminen Veikkausliigasta Ykköseen varmistui, kävi heti myös selväksi, ettei Mixu Paatelainen jatka joukkueen päävalmentajana tulevalla kaudella. HIFK:lla ja Paatelaisella oli kahden vuoden sopimus, jossa oli mukana purkupykälä putoamisen varalta. Paatelaisen valmentajasopimus loppui välittömästi.

”Arvostamme kovasti sitä, miten Mixu ammattilaisen tavoin sitoutui tehtäväänsä. Tiedostamme hyvin, ettei tehtävä ollut helppo eikä toivottuja pelimerkkejä taloudellisen tilanteen vuoksi ollut juurikaan tarjolla joukkueen vahvistamiseen. Toivotamme onnea hänelle seuraaviin haasteisiin”, HIFK:n puheenjohtaja Jan Walden seuran verkkosivuilla.

Lisäksi helmikuusta 2022 seuran toimitusjohtajana toiminut Jarno Salmivuori jatkaa HIFK Fotboll AB:n toimitusjohtajana 11.10.2022 järjestettävään ylimääräiseen yhtiökokoukseen saakka, mutta jättää sitten tehtävät.

”Kausi on ollut tapahtumia täynnä ja monella tapaa erittäin vaativa kokonaisuus. Nyt kun olemme saaneet kauden maaliviivalle asti, on minun aika siirtyä sivuun ja antaa tilaa uudelle tekemiselle ja innolle. Laitoin kaiken peliin, energiaa ei jäänyt yhtään jäljelle”, Salmivuori perustelee päätöstään.

”Sekasorron keskellä on tullut todistetuksi HIFK yhteisön voima, mikä näytti kyntensä kesällä meidän ollessa todella pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa. Ilman yhteisön ja uusien taustajoukkojen tukea, olisi tarumme jäänyt kesken kuukausia sitten.”