Hintz, Haula ja Barkov maalinteossa

07.04.2024 07:49

Chicago Blackhawks otti yllättävän voiton Dallas Starsista lukemin 3–2 (0–0,3–1,0–1). Hawks teki kaikki kolme maaliaan toisessa erässä. Niistä vastasivat Connor Bedard ylivoimalla, Andreas Athanasiou ja Seth Jones. Dallasin Roope Hintz onnistui erän loppupuolella Miro Heiskasen syötöstä. Heiskanen syötti myös Jamie Bennin osuman päätöserässä. Hintzille osuma oli kauden 29:s. Heiskanen on syöttänyt 43 kertaa kaudella.

Erik Haula teki New Jersey Devilsin ensimmäisen maalin avauserässä ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Devils voitti vierasottelunsa maalein 4–3 ja katkaisi kolmen tappioputkensa. Joonas Korpisalo vaihdettiin Senatorsin maalille ensimmäisen erän lopulla ja hän päästi yhden ja teki 18 torjuntaa.

Aleksander Barkov teki kolmannessa erässä Floridan illan toisen maalin ottelussa Bostonia vastaan ja tasoitti sillä ottelun 2–2:een. Ottelu venyi jatkoille ja sen ratkaisi Bostonin Jesper Boqvist. Boston voitti ottelun 3–2.

Columbus Blue Jackets voitti kotiottelussaan Philadelphia Flyersin maalein 6–2. Laituri Mikael Pyyhtiä, 22, pelasi Columbuksen mukana ja teki 12. ottelussaan ensimmäisen NHL-tehopisteensä. Pyyhtiä syötti Erik Gudbransonin tekemän 1–0-maalin avauserän puolivälin tuntumassa.