Hintz iski Dallasille kolme maalia

05.12.2022 07:50

Roope Hintz iski uran toisen hattutemppunsa.©AOP

Roope Hintz taituroi hattutempun, mutta Dallas Stars taipui silti voittomaalikilpailussa Minnesota Wildille numeroin 5-6.

Dallas oli kahden ensimmäisen erän jälkeen jo 1-3-tappiolla kotihallissaan, mutta aloitti jälleen villin takaa-ajon kolmannessa erässä.

Hintz teki ensimmäisen osumansa toisen erän alussa, mutta kaksi muuta tuli ratkaisevassa vaiheessa kolmannessa erässä. Hintz teki erässä ensin 5-2-kavennuksen. Se tuli Joe Pavelskin upeasta poikittaissyötöstä. Sitten erän lopulla Hintz viimeisteli 5-5-tasoituksen. Dallas pelasi silloin ilman maalivahtia ja yhden hyökkääjän lisävoimalla. Hattutemppu on Hintzin uran toinen NHL:ssä. Edellinen tuli marraskuussa 2021.

Hintz oli lisäksi syöttämässä yhdessä Esa Lindellin kanssa Jason Robertsonin 5-3-kavennusta.  Neljän maalin peli jäi suomalaiselta haaveeksi, kun Hintz missasi rankkunsa. Voittomaaleilla Wildin kokenut veskari Marc-Andre Fleury veti pidemmmän korren Scott Wedgewoodista. Ottelun ratkaisi Wildille Frederick Gaudreau.

Dallasilla on hankaluuksia voittaa matseja, jotka venyvät varsinaisen peliajan jälkeen.

”Hyvä näin. Olisimme saattaneet kävellä täältä ulos tänään ilman yhtään pistettä”, Peter DeBoer sanoi DMN:lle.

”Tälläisissa tilanteissa on oltu ennenkin. Ratkaisusta jatkoilla voi kehittyä henkistä blokkia, mutta se tarvitsee vain yhden voiton ja sitten tilanne muuttuu”, valmentaja uskoo.

Pelkkää taidetta. Katso Hintzin maalit tästä.