Hintz ja Heiskanen tehokkaina Dallasissa

22.12.2023 06:26

Roope Hintzin maali ja Miro Heiskasen kaksi syöttöä auttoivat Dallas Starsin voittoon Vancouver Canuksista torstaina kotihallissaan jatkoajalla maalein 4–3 (1–1,1-1,1–1,1–0).

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja sen ratkaisi lopulta Matt Duchenen jatkoaikamaali vain 9,2 sekuntia ennen jatkoerän loppua.

Hintz taituroi maalinsa ottelun toisen erän alkupuolella erikoisilla muuveilla maalin edessä. Dallas siirtyi sillä 2–1-johtoon. Heiskanen syötti ensin Tyler Seguinin 1–1-tasoituksen avauserän puolivälissä. Toinen syöttö onnistui kolmannen erän loppupuolella, kun Thomas Harley tasoitti ottelun 3–3:een.

Hintzille maali oli kauden 11:s. Heiskanen on syöttänyt kaudella 19 maalia.

Vancouverin maalit teki Dakota Joshua 1–0, Brock Boeser 2–2 jaConor Garland 3–2. Thatcher Demko torjui 32 kertaa. Dallasin Scott Wedgewood pärjäsi 17:llä torjunnalla.

Eetu Luostarinen teki Florida Panthersin ainoan maalin ottelussa St.Louisia vastaan. Luostarisen kauden viides osuma tuli toisen erän jälkipuoliskolla varsin erikoisista lähtökohdista, mutta se kavensi vierasjoukkueen johdon 1–2:een. Blues voitti ottelun 4–1. Sen maalit viimeistel Jordan Kyrou 1–0, Pavel Buchnevich 2–0, Alexei Toropchenko 3–1 ja Buchnevich uudelleen laittamalla kiekon ottelun lopulla tyhjiin. Florida on hävinnyt kaksi viimeistä otteluuan.