Hintz ja Heiskanen tehokkaina – se ei riittänyt

12.11.2022 07:17

Roope Hintz on juhlinut tällä kaudella kuutta maalila.©AOP

Roope Hintz teki yhden maalin ja Miro Heiskanen syötti yhden Dallasin kohdatessa kotonaan San Jose Sharksin. Kalifornialaisryhmä oli kuitenkin vahvempi ja saalisti pisteet matkaansa maalein 5-4. Tappio on Dallasin toinen peräkkäinen.

Illan tehokkain pelaaja oli Dallasin Jamie Benn, joka viimeisteli heti ensimmäisessä erässä kaksi maalia. Sharksille osuivat erässä Alexander Barabanov ylivoimalla ja Jevgeni Svechnikov, joten tauolle mentiin 2-2-tasa-asemassa. Dallasin hiljainen toinen erä päästi Sharksin 4-2-johtoasemaan Timo Meierin ja Logan Couturen maaleilla. Couture jäi pelistä muistiin maalillaan, syötöllään ja tappelullaan.

Kolmannen erän alussa Tomas Hertl teki pikamaalin rannelaukauksella vain 29 sekunnin pelin jälkeen ja Sharks veti lisää kaulaa. Hintzin 3-5-kavennus tuli kuuden minuutin päästä Jason Robertsonin ja Joe Pavelskin syötöistä. Se sytytti Dallasia takaa-ajoon. Hieman erän puolivälin jälkeen Pavelski kavensi 4-5:een ja osumassa avustivat Robertson ja Heiskanen. Loppuerässä Dallas ei saanut tasoitusta, vaikka Jake Oettinger lähti maalilta ottelun lopussa. Heiskanen pelasi ottelussa yli 27 minuuttia, mikä oli eniten kenttäpelaajista. Ottelun jälkeen hän kaipasi Dallasin peliin sisukkuutta.

”Meidän täytyisi olla terävämpiä, kovempia ja voittaa enemmän taisteluita. Kaikki muu tulee perässä, kun pelaamme täysillä ja annamme kaikkemme”, Heiskanen totesi DMN:lle.

Katso Hintzin maali tästä.

Pittsburgh Penguins voitti toisen pelin peräkkäin kaatamalla Maple Leafsin Torontossa maalein 4-2. Kasperi Kapanen istui katsomossa toista peliä peräkkäin.