Hintz ja Lindell Dallasin ratkaisijoina – voitto Detroitista

24.01.2024 06:17

Detroit Red Wings sai lopulta kylmää kyytiä kotihallissaan Dallasin vieraillessa Little Caesars Arenalla. Dallas onnistui toisessa erässä neljästi, mikä ratkaisi voiton Wingsin kovasta loppurutistuksesta huolimatta. Voitto tuli Dallasille lukemin 5–4 (1–2,4–0,0–2).

Dallasin toisen erän onnistujiin kuuluivat Roope Hintz kahdella maalillaan ja Esa Lindell yhdellä osumalla, sekä nuori Wyatt Johnston kolmella täydellisellä syötöllään. Hintzin 3–2-osuma tuli toisen erän alussa Johnstonin auttamana. Kaksikko juoni vielä uudelleen erän loppupuolella mallikkaan 5–2-maalin. Väliin mahtui Esa Lindellin 4–2-maali, jonka Hintz ja Johnston syöttivät yhdessä.

Viidessä viimeisessä ottelussa samassa ketjussa pelanneet Jason Robertson, Hintz ja Johnston ovat viimeistelleet kahdeksan maalia ja 20 tehopinnaa.

Hintz on tehnyt kaudella jo 22 maalia, Lindell on osunut neljästi ja Johnstonin syöttötilastossa on luku 18.

Dallasin tähtipuolustaja Miro Heiskanen oli yhä pelistä sivussa loukkaantumisen vuoksi. Hänen huilinsa on kestänyt kolmisen viikkoa, mutta tämän viikon lopulla häntä odotetaan jo takaisin kaukaloon.