Roope Hintz näytti Oilersille ylivoimataitojaan

24.11.2021 07:07

Roope Hintz ohitti Oilersin Stuart Skinnerin, joka teki ottelussa 29 torjuntaa. @AOP

Jääkiekko

Dallas Stars voitti tiistain ottelunsa Edmonton Oilersia vastaan luvuin 4-1 kotihallissaan. Suomalaishyökkääjä Roope Hintz ei nöyristellyt Oilersin kuuluisan erikoistilannepelaamisen edessä, vaan suomalaishyökkääjä huudatti kotiyleisöä heti ensimmäisessä erässä tekemällä maalin ylivoimalla. Hetkeä myöhemmin Hintz syötti Jason Robertsonin osuman, joka sekin tuli ylivoimalla. Hintzin tehot on tällä kaudella 17 ottelussa 6+4. Hintz on osunut viidestä viimeisestä pelaamastaan ottelusta neljässä.

Tiistain ottelussa syöttöpisteet keräsivät myös Stars-puolustaja Miro Heiskanen, joka oli syöttämässä Denis Gurianovin 3-0-osumaa, sekä Joel Kiviranta, joka oli syöttämässä Luke Glendeningin 4-1-maalia. Dallasin puolustaja John Klingberg tehoili keräämällä syöttöpisteet kolmesta joukkueensa maalista.

Oilersin ainokaisen osuman teki ottelun toisessa erässä Ryan McLeod Leon Draisaitln ja Jesse Puljujärven esityöstä.