Hintz onnistui, mutta Rangers meni menojaan

30.10.2022 01:05

Roope Hintz teki maalin toisen erän alussa.©AOP

NY Rangers vieraili Dallasissa lauantaina. Sinnikkäästä pelistä huolimatta Rangersin kolmannen erän spurtti nujersi isännät. Dallas hävisi ottelun 3-6.

Dallas aloitti maalinteon vain minuutin pelin jälkeen ensimmäisessä erässä. Mason Marchment iski kauden viidennen osumansa Tyler Seguinin syötöstä. Rangers tasoitti erän puolivälissä. Chris Kreiderin osumaa oli syöttämässä Kaapo Kakko, joka tehot ovat nyt 2+1.

Toisen erän ensimmäisen puolentoista minuutin sisään Roope Hintz yllätti Igor Shestjorkinin Rangersin maalilla 2-2-tasoitusmaalilla. Osuma oli Hintzin kauden kolmas. Jason Robertson toi Dallasin 3-3- tasoihin aivan toisen erän lopulla.

Kolmannessa erässä Dallasilla ei ollut momentumia. Rangers teki kolme maalia ja meni menojaan. Vierailijan onnistujia olivat Zac Jones, Julien Gauthier, jotka tekivät maalit vai 19 sekunnin erolla toisistaan ja jo toisen erän alussa onnistunut Vincent Trocheck, joka oli iltapäivän tehokkain pelaaja tehtyään tehot 2+1. Voitto katkaisi Rangersin neljän ottelun tappioputken.

Dallas joutui vaihtamaan maalivahtia kesken toisen erän, kun luottoveskari Jake Oettinger loukkaantui. Vahtimisvastuun otti Scott Wedgewood, joka lopulta päästi neljä maalia. Viidestä viimeisestä ottelustaan Dallas on voittanut kaksi.