TILANNEHUONE

Hintz osui, Husso vaihtoon, Luukkoselle nollapeli

14.02.2024 07:33

NHL

Dallas Starsin tähti Roope Hintzin viiden ottelun kuiva kausi päättyi ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Hintz iski ottelun avausmaalin ensimmäisen erän puolivälissä. Myös Dallasin luottopuolustaja Jani Hakanpää oli iskussa. Hän syötti joukkueensa maaleista kaksi.  Lopulta Dallas rökitti Carolinaa kotiottelussaan lukemin 4–2 (1–0,1–2,2–0). Canesin suomalaiset jäivät tehoitta.

Detroitin Patrick Kanen tehot 1+1, sekä Alex DeBrincatin ja Joe Velenon osumat olivat laiha lohtu, kun Edmonton Oilers jyräsi kotonaan punapaidat peräti maalein 8–4. Ryan Nugent-Hopkins teki Edmontonille kaksi maalia ja Connor McDavid syötti peräti kuusi osumaa. Se on miehen ennätys yhdessä matsissa. Detroitin Ville Husso palasi Detroitin maalille. Hän torjui ottelussa tosin vain reilut kahdeksan minuuttia, pysäytti kuusi kiekkoa ja päästi yhden, mutta tuli sen jälkeen vaihtoon, eikä palannut enää jäälle.

Buffalo Sabresin maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen torjui nollapelin LA Kingsiä vastaan. Sabres voitti ottelun 7–0. Luukkonen torjui nollan jo neljättä kertaa tällä kaudella. Luukkonen kertoi ottelun jälkeen, että on mukavaa, että hänen kova harjoitustyönsä näkyy jossain. Lisäksi hänestä on mahtavaa auttaa joukkuettaan tällä tavalla.

Aina ei anneta tyylipisteitä….