Hintz osui kahdesti – Vancouver silti vahvempi

19.04.2022 08:55

Roope Hintz teki Dallasin maalit Vancouverissa.@AOP

Roope Hintz veti osuman kerran ylivoimalla ja kerran alivoimalla, mutta Dallas Stars taipui Vancouverissa Canucksille 6-2. Hintz pääsi hienosti irti ja vetäisi täydellisen kudin, kun alivoimamahdollisuus osui kohdalle toisessa erässä. Syötössä auttoi myös Jani Hakanpää. Hintz on nyt viimeistellyt viidessä viimeisessä ottelussa kahdeksan tehopistettä. Kauden tehot on 34+32. Canucks porskuttaa voittoputkessa. Voitto Dallasista venytti sitä putkea jo kuuteen otteluun.

MUUTA: Carolinan Sebastian Aho iski tilastoon voittolukemat 5-3 Arizonassa. Aho onnistui kauden 36. maalissaan ottelun kolmannessa erässä. Carolina oli hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta se on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Chicagon maalivahti Kevin Lankinen teki 30 torjuntaa ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Se oli liian vähän. Flames voitti 5-2. Coloradon Artturi Lehkonen teki 2-2-tasoitusmaalin ottelussa Washingtonia vastaan. Caps voitti ottelun 3-2. Lehkonen on neljässä viimeisessä tehnyt viisi tehopinnaa. Coloradon yhdeksän ottelun voittoputki katkesi maanantaina.