Hintz ratkaisi – iski lopulta kolme maalia

30.12.2023 06:39

Roope Hintz viimeisteli kolme maalia ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Dallas voitti kotihallissaan pelatun ottelun lopulta jatkoajalla maalein 5–4 (1–2,2–0,1–2,1–0).

Hintz toimi myös ottelun ratkaisijana jatkoajan viimeisten sekunttien aikana. Ratkaisun syötti Jason Robertson ja Miro Heiskanen. Hintz osui ensimmäisen kerran ensimmäisen erän lopulla ylivoimalla. Maali vei Dallasin 2–2-johtoon ja sen syöttivät Joe Pavelski ja Jamie Benn.

Toinen osuma tuli toisen erän puolivälissä. Nyt maali vei Dallasin 3–2-johtoon ja syöttäjänä kunnostautui jälleen Robertson. Dallasille onnistui Hintzin lisäksi Joe Pavelski toisen erän 2–2-maalillaan ja Jamie Benn kolmannessa erässä 3–2-osumallaan.

Hintzin tehot kaudella ovat nyt 15+18. Dallas on hävinnyt viidestä viimeisestä ottelustaan yhden.

Chicagon maalit viimeisteli Tyler Johnson kahdesti, sekä Cole Guttman ja Jason Dickinson.