Hintz taas vauhdissa – Stars jyräsi Devilsin

21.01.2024 07:15

Dallas Starsin Roope Hintzillä oli lauantaina kahden maalin ilta Newarkissa. New Jersey Devils kaatui Dallasin käsittelyssä lopulta maalein 6–2 (1–0,3–0,2–2).

Hintz onnistui ensin toisessa erässä alivoimalla Ryan Suterin syötöstä. Toinen maali tuli saman erän 18 viimeisellä sekunnilla. Wyatt Johnston ja Suter järjestelivät Hintzin paikoille. Se oli suomalaishyökkääjän kauden 20:s osuma.

Päätöserässä Johnston vei Starsin jo 6–0-johtoon ja maalia kakkossyötti Esa Lindell. Devils teki kavennuksensa ottelun lopulla. Ensin osui Jesper Bratt 1–6 ja sitten Tyler Toffoli 2–6.

Wautsi… Roope…

Montreal Canadiensin Joel Armia teki kauden kahdeksannen maalinsa ottelussa Boston Bruinsia vastaan avauserässä, mutta se ei paljoa auttanut. Habs joutui Bruinsin mankeliin kolmannessa erässä ja hävisi lopulta vieraissa 9–4 (3–2,2–2,4–0). Bruinsin Danton Heinen viimeisteli kolme maalia.