Hintz taikoi taas maalin – Heiskanen palasi peleihin

30.03.2022 08:41

Hintz taikoi taas maalin – Heiskanen palasi peleihinNHL

Dallas Starsin maalitykki Roope Hintz onnistui tärkeässä 2-2-tasoituksessa kolmannessa erässä ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Hintz veti maalinsa komealla one-timerilla ja osuma oli pelaajan 29:s tällä kaudella. Hänet valittiin myös ottelun ykköstähdeksi. Dallas voitti ottelun 3-2 ja pitkitti voitollaan Anaheimin tappioputken jo kymmeneen matsiin.Viidessä viimeisessä ottelussa Hintz on taiteillut tehot 6+1.

Ottelussa teki paluun pelaavaan kokoonpanoon myös melkein koko maaliskuun sivussa ollut Dallas-puolustaja Miro Heiskanen. Taakse jäänyt pelipaussi on puolustajan uran pisin. Heiskanen joutui mononukleoosin vuoksi ottamaan todella iisisti. Hän aloitti harjoittelun vähitellen vasta viikonloppuna. Ensimmäisten pyöräily- ja jäätreenien jälkeen oli kuulemma hieman huono olo, mutta takapakkia ei tullut. Sekin on kuulemma tämän sairauden kanssa mahdollista, jos liikkuu liikaa liian aikaisin. Tiistain ottelussa Ducksia vastaan Heiskanen pelasi melkein 20 minuuttia.

MUUTA: Columbuksen Patrik Laine keräsi syöttöpisteen ottelussa NY Islandersia vastaan, mutta Jackets hävisi kotiottelunsa 3-4. Carolina hävisi Tampalle Floridassa myös maalein 3-4. Sebastian Aho teki yhden maalin ottelussa ja Teuvo Teräväinen syötti yhden. Florida Panthers voitti kotonaan Montrealin maalein 7-4. Panthersin Eetu Luostarinen syötti Jonathan Huberdeaun 1-1-alivoimatasoituksen ensimmäisessä erässä. Aleksander Barkov teki joukkueensa seitsemännen osuman kolmannen erän lopulla. Lisäksi hän syötti yhden. Predatorsin maalivahti Juuse Saros valittiin kakkostähdeksi ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Nashville voitti ottelun kotonaan 4-1. Avalanchen Mikko Rantanen oli puolestaan kolmostähti ottelussa Calgarya vastaan. Rantanen syötti yhden, kun Colorado haki pisteet Kanadasta tiukassa nahinassa maalein 2-1. Artturi Lehkonen teki debyyttinsä Avs-paidassa ja pelasi ilman tehoja melkein 13 minuuttia.