Hintzillä kahden maalin ilta – Ovetshkin rajapyykillä

08.12.2023 07:11

Dallas Starsin Roope Hintz palasi maalintekijäksi torstaina ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Hintz teki kaksi maalia kolmannessa erässä, joista toinen tasoitti matsin 4–4:ään ja vei sen jatkoajalle. Dallas voitti DC:ssä lopulta rankkareilla lukemin 5–4 (1–1,1–2,2–1,1–0).

Ottelussa myös Miro Heiskanen nousi tehopisteille syöttämällä Tyler Seguinin 1–1-tasoituksen ensimmäisen erän loppupuolella.

Roope Hintz on nyt tehnyt tällä kaudella tehot 10+12. Dallas katkaisi voitollaan kahden ottelun tappioputken. Illan peli oli Dallasin Matt Duchenen uran 1000:s. Hän juhli sitä syöttämällä Mason Marchmentin tälläämän 2–3-kavennuksen toisessa erässä.

Ottelussa myös Alex Ovetshkin teki uransa 1500. tehopinnan ja hän on 16:s pelaaja NHL:ssä, joka pääsee tämän pisterajan yli. Tärkeä pinna tuli kakkossyöttämällä Dylan Stromen 4–3-ylivoimaosuma kolmannessa erässä. Illan ottelussa Ovetshkin kuitenkin missasi rankkarin, jolla ottelun voitto olisi ratkennut Capitalsille. Joukkue on nyt kolmen tappion putkessa.