Hintzillä sata täynnä – Tolvanen iski jälleen

28.01.2023 08:32

Dallasin kaverit juhlivat Hintzin osumaa.©AOP

New Jersey Devils jyräsi Dallas Starsin jatkoajalla maalein 3-2 Dallasissa. Roope Hintz ylitti ottelussa 100 urallaan tehdyn NHL-maalin rajapyykin.

Dallas aloitti ottelun vahvasti. Ensimmäisen erän puolivälissä Ty Dellandrea iski joukkueen 1-0-johtoon. Osumassa auttoi Devilsin Erik Haula, jonka luistimeen kiekko osui. Reilut kuusi minuuttia myöhemmin Hintz tälläsi kauden 20:nnen ja uransa 100:nnen osumansa ylivoimalla. Se tuli Miro Heiskasen ja Joe Pavelskin syötöistä.

Devils hoiti nimiinsä toisen erän Jack Hughesin ja Miles Woodin osumilla. Kolmas erä oli maaliton. Homman hoiti sitten vieraille Hughes vain 20 sekuntia kestäneellä jatkoajalla. Voitto oli Devilsin yhdeksäs peräkkäinen.

Hintzin unelmaveto näkyy tästä.

Eeli Tolvanen teki Seattle Karkenin 2-3-kavennuksen Calgary Flamesia vastaan kotiottelun kolmannen erän puolivälissä, mutta Flames purjehti 5-2-voittoon. Osuma on Tolvasen kauden yhdeksäs. Loistovedollaan Tolvanen pääsi myös ottelun kolmostähdeksi.

Tolvasen uskomattoman iskun näkee tästä.

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine syötti Kirill Marchenkon 1-1-tasoitusosuman ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Canucks kuitenkin voitti kotiottelunsa maalein 5-2.

LA Kings kävi voittamassa Florida Panthersin Sunrisessa maalein 4-3. Aleksander Barkov syötti Carter Verhaeghen tekemän 3-4-kavennuksen yhdessä Matthew Tkachukin kanssa ottelun viimeisellä peliminuutilla. Syöttöpinna on Barkovin kauden 31:s.