Hintziltä uskomaton isku, Määttä osui myös

22.12.2022 08:11

Roope Hintzin osuma oli kauden 14:s ©AOP

Dallas Stars hävisi kotonaan Edmonton Oilersille maalein 3-6.

Dallasin Roope Hintz onnistui kuitenkin pienen tovin jälkeen jälleen taas maalinteossa. Hän teki ottelun avausmaalin vartin pelin jälkeen. Osuma on Hintzin kauden 14:s. Sen syöttivät Jason Robertson ja Joe Pavelski. Hintz oli Dallasin ainoa suomalaisonnistuja, mutta Oilersin Jesse Puljujärvi syötti joukkueensa 5-3-maalin kolmannessa erässä. Sen viimeisteli Connor McDavid. Syöttöpinna oli Puljujärven kauden kuudes. Voitto katkaisi Oilersin kolmen ottelun tappioputken.

Hintz on ihan käsittämätön. Katso vaikka tästä.

Ville Husso teki 34 torjuntaa ja Olli Määttä osui Detroit Red Wingsille kotiottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Detroit voitti Tampan peräti 7-4. Määttä osui, kun ensimmäistä erää oli pelattu reilu vartti. Määtän 1-1-tasoituksen syötti Pius Suter ja se oli Määtän kauden kolmas maali. Ottelun lopulla Detroit teki kaksi osumaa tyhjiin. Voitto on Detrotin ensimmäinen kuuteen otteluun. Edellinen voitto tuli myös Tampasta joulukuun alussa.

Määtän yllättävä isku tästä.

Juuso Pärssinen antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä ja Nashville Predators voitti vieraissa Chicago Blackhawksin 4-2. Pärssinen syötti molemmat kolmannessa erässä. Ensin hän auttoi Roman Josia 3-2-osumassa ja hetken päästä Thomas Novakia ylivoimalla 4-2-maalissa. Pärssisellä on tilillään nyt tehot 3+4. Juuso Saros teki ottelussa hienot 37 torjuntaa.

New Jersey Devils voitti Florida Panthersin Sunrisessa maalein 4-2. Panthersin toisesta maalista ja toisen erän ainoasta maalista vastasi Eetu Luostarinen ylivoimalla. Sen syöttivät Sam Bennet ja taas peleihin mukaan päässyt Anton Lundell. Sentteri ehti olla sivussa peräti yhdeksän ottelua. Maali oli Luostarisen kauden kahdeksas. Aleksander Barkov ei ollut joukkueensa kokoonpanossa. Hänen ei odoteta pelaavan ennen joulunpyhiä.

Tässä näkyy Sam Bennetin ja Eetu Luostarisen taiturointia.