HJK hävisi Azerbaidzhanissa

11.08.2023 04:30

Toni Korkeakunnas sanoi joukkueensa taistelleen hyvin.

Jalkapallo

HJK hävisi Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen ensimmäisen ottelunsa Azerbaidzanissa Qarabağille maalein 2–1 (0–0).

Qarabağin maaleista vastasivat Leandro Andrade 55. minuutilla ja Juninho 85. minuutilla, kun pallo meni maaliin osuttuaan ensin Joona Toivion jalkaan. HJK:n 1–1-tasoituksen teki Anthony Olusanua 77. minuutilla.

”Kaksijakoiset fiilikset. Aloitimme vaisusti ja olimme passiivisia, mutta saimme kuitenkin korjattua peli-ilmettämme aika nopeasti. Varsinkin toisella puoliajalla tulimme hyvin peliin mukaan. Pelirohkeutemme kasvoi ottelun edetessä, ja pystyimme murtamaan heidän prässiään”, HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas kommentoi seuran haastattelussa.

”Jäi sellainen fiilis, että enemmänkin olisi ollut otettavissa. Hyvä taistelu joukkueelta – pelimme rakenne paranee koko ajan. Pelaajat luottavat siihen, että pelikaverit ovat oikeissa paikoissa.”

Ottelupari kohtaa toisen kerran ensi torstaina Helsingissä.