HJK hävisi taistellen Plzeňille Mestarien liigan karsinnassa

20.07.2022 21:03

HJK voitti pallonhallinnan Plzeňiä vastaan 63-37 @ AOP

Mestarien liiga

HJK ei pystynyt horjuttamaan Tšekin suurseuraa Viktoria Plzeňiä Mestarien liigan karsintojen toisella kierroksella. Plzeň kävi hakemassa Helsingistä keskiviikkona 2-1 (1-0) -voiton ja näin Klubilla on vieraskentällä melkoinen vuori valloitettavaan.

Plzeň meni johtoon jo 6 minuutin pelin jälkeen, kun  Plzenille tuomittiin rangaistuspotku Miro Tenhon käsivirheen seurauksena. Thomas Chory ampui pilkun varmasti sisälle. Rangaistuspotkun aiheuttanut Tenho sai rikkeestään keltaisen kortin.

HJK tasoitti 50 minuutin pelin jälkeen Bojan Radulovicin maalilla. Jan Kopic viimeisteli ottelun voittomaalin 58. minuutilla.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela oli ottelun jälkeen pettynyt mies.

”Tulos oli pettymys, sillä tästä ottelusta olisi ollut enemmän tarjolla, mutta annoimme kaksi helppoa maalia ottelussa”, Koskela sanoi.

HJK oli ottelussa hyvin mukana ja se voitti myös pallonhallinnan 63-37 ja kulmat 8-5.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan ensi tiistaina Plzeňissä.