HJK pesi kasvojaan tappiosta huolimatta

09.11.2023 21:51

Jalkapallo

HJK pesi kasvojaan Eintracht Frankfurtin toisessa kohtaamisessa, vaikka hävisikin Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelunsa Bundesliigan suurseuralle Töölössä torstaina 0-1 (0-1).

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Frankfurtissa päättyi Klubin 0-6-murskatappioon, mutta torstaina Klubi antoi kunnon vastuksen saksalaisseuralle. Klubilla oli hyvä ote pelistä varsinkin toisella jaksolla ja ottelun loppuhetkillä Frankfurt oli jopa onnekas pitäessään maalinsa koskemattomana.

HJK sai pallon Frankfurtin maaliin 68 minuutin pelin jälkeen, mutta erotuomari katsoi maalin puskeneen Miro Tenhon rikkoneen ennen maalia. Myös Roope Riskillä oli ottelun loppuhetkillä huippupaikka, mutta Riskin näyttävä saksipotku meni ohi maalin.

Ottelun ainoa maali syntyi 30 minuutin pelin jälkeen, kun Fares Chaibi pamautti pallon komeasti HJK:n maalin ylänurkkaan rangaistusalueen kulmauksesta.

HJK:lla on neljän kierroksen jälkeen yksi piste, jonka se sai pelaamalla tasapelin Aberdeenin vieraana. Aberdeenin kanssa kotonaan torstaina 2-2-tasapelin pelannut PAOK johtaa lohkoa 10 pisteellä. Frankfurtilla on koossa yhdeksän pistettä ja Aberdeenilla kaksi pistettä.

HJK kohtaa jäljellä olevissa otteluissa Aberdeenin kotonaan ja PAOKin vieraissa.