TILANNEHUONE

HJK:lle uusi maalivahti Skotlannin Celticistä

19.01.2022 09:44

HJK:lle uusi maalivahti Skotlannin Celticistä

Conor Hazard torjuu myös Pohjois-Irlannin maajoukkuessa.@AOP

Veikkausliiga

Jalkapallon Veikkausliigan HJK on hankkinut maalilleen Skotlannin liigan Celtic FC:stä maalivahti Conor Hazardin, 23. Hazardin kontrahti on lainasopimus ja voimassa kaudelle 2022.

Hazard on pelannut Celticissä jo junioriakatemiassa. Skotlannin Valioliigassa hän on pelannut kaudella 2021 viisi ottelua. Hazard on ollut lainalla aiemminkin, joukkueissa kuten Falkirk FC:ssä, Partick Thistle FC:ssä ja viimeksi Dundee FC:ssä kaudella 2019–20. Hazard on myös Pohjois-Irlannin maajoukkuepelaaja. Hän on edustanut maataan U16-maajoukkueesta lähtien. Miesten tasolla hän on torjunut maajoukkuepaidassa vuodesta 2018 lähtien.

”Kun ensimmäisen kerran kuulin siirrosta, sain tietää, että Helsinki kaunis paikka asua ja että HJK Helsinki on Suomen suurin seura. Tämä on hieno mahdollisuus minulle näyttää osaamiseni”, Hazard muotoilee seurahaastattelussa.

Hazard haluaa nousta Celtic FC:n ykkösmaalivahdiksi.

”Tämä on Conorille hyvä siirto. Hän saa hyvän mahdollisuuden saada peliaikaa ja olen varma, että hän tarttuu siihen tulevalla kaudella. Uskomme, että HJK Helsinki on loistava ympäristö hänelle”, Celtic FC:n manageri Ange Postecoglou kommentoi siirtoa.