TILANNEHUONE

HJK:n peleihin anniskelurajoitus

17.04.2024 17:31

Veikkausliiga

Veikkausliigan HJK:n ja FC Lahden viime torstain ottelussa poliisilla oli joukkueen kannattajien päädyssä työsarkaa. Soihdut sauhusivat ja mainokset saivat kyytiä. Torstain ottelusta on kirjattu rikosilmoituksia eri rikosnimikkeillä.

HJK, poliisi ja kannattajien edustajat istuivat keskiviikkona pohtimaan asiaa yhdessä. Kaikkien tahtotila oli, ettei moista enää tapahdu.

”Haluamme antaa kiitosta kaikille osapuolille äärimmäisen hyvästä yhteistyöstä näin haastavassakin asiassa – oikea yhteistyö ja kyky kommunikoida mitataan vaikeissa paikoissa, ja koemme, että kaikilla osapuolilla on avoin ja suora yhteys, ja ratkaisuja kyetään miettimään yhdessä”, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi kommentoi.

Seura haluaa, että matseissa on turvallista myös perheen pienimmillä.

Palaverin tuloksena Bolt-areenan anniskelua mietittiin uudelleen. Seuraavissa kolmessa ottelussa Klubipäädyssä ei voi nauttia juomia katsomossa, vaan vain tietyillä terassialueilla. Tilannetta arvioidaan uudelleen 20.4., 4.5. ja 17.5. otteluiden jälkeen.

”Päädyn kanssa on paiskattu kättä siitä, että positiivista kulttuuria tuetaan ja ylilyönteihin puututaan jatkossakin. Se on kaikkien etu ja mahdollistaa turvallisen ottelutapahtuman.”