TILANNEHUONE

Hodgson tietää mitä tuleman pitää – ”koiratappelua”

04.02.2022 15:57

Hodgson tietää mitä tuleman pitää – ”koiratappelua”

Roy Hodgson haluaa saada Watfordin taistelemaan.@AOP

Valioliiga

Lauantaina pelataan yksi Valioliigan ottelu, jossa kohtaavat Burnley ja Watford. Kyseessä on liigajumbojen kiivas taisto. Ottelu piti pelata ensin 18. tammikuuta, mutta se siirrettiin tälle lauantaille koronan vuoksi.

Watford pelaa ottelussa ensimmäistä kertaa Roy Hodgsonin manageroimana. Hodgson nimitettiin Watfordin luotsiksi, kun Claudio Ranieri sai potkut reilu viikko sitten. Hodgsonin valinta pestiin oli pienoinen yllätys. 74-vuotiaan Hodgson uskottiin jo nauttivan eläkepäivistään. Niin kuitenkin kävi, että managerivelho halusi vielä palata jalkapallokentille. BBC:n radio-ohjelmassa hän sanoo yhdeksi syyksi, että lauantai-illat olivat niin tylsiä ilman live-jalkapalloa.

”Kun lopetin Crystal Palacessa ja ajattelin, että nyt on hyvä aika eläköityä arvokkaasti. Mutta tosin sanoin silloin myös, että eihän sitä koskaan tiedä…”, Hodgson selvittää BBC Radio 4:lle.

”Minua voi nyt ehkä syyttää siitä, että en eläköitynyt arvokkaasti.”

Lauantain otteluun Watford lähtee kahden pisteen johdossa hännänhuippu Burnleyyn verrattuna, tosin se on pelannut kaksi ottelua enemmän. Tilastossa Watfordilla on viidestä viimeisestä neljä häviötä ja yksi tasuri. Se on hävinnyt 14 ottelua 20 pelaamastaan tällä kaudella. Viimeksi Norwich pöllytti Watfrodia lukemin 3-0.

”Putoamisrajalla tässä liigassa ottelut ovat todellisia raakoja koiratappeluita”, Hodgson ennakoi.

Lauantaina 5. helmikuuta Valioliigaa: Burnley-Watford klo 20.00