Hughes-showssa paljon maaleja – Haulakin onnistui

06.12.2023 07:50

Kuuluisat Hughesin veljekset ottivat yhteen tiistaina New Jersey Devilsin ja Canucksin kohtaamisessa Vancouverissa. Ottelusta tuli trilleri. Vancouver onnistui kolmannen erän lopun kirissään ja toi pelin tasoihin 5–5 vain kolme minuuttia ennen erän päättymistä. Kotijoukkueen päivän pilasi kuitenkin 33 sekuntia ennen peliajan päättymistä Jesper Bratt illan toisella osumallaan. Devils voitti jännärin lopulta maalein 6–5 (4–2,1-0, 1–3).

Vieraiden Jack ja Luke Hughes tekivät molemmat ottelussa maalin. Jack oli ottelussa ilmiliekeissä. Hän keräsi tehopinnat 1+2 ja laukoi kohti maalia peräti kuusi kertaa. Jack syötti ensin Erik Haulan tekemän 2–1-maalin ensimmäisen erän puolivälissä. Iski sitten itse ottelun lukemiin 3–1 kauden kymmenennellä osumallaan avauserän lopulla ja auttoi toisen erän viimesekunneilla vielä nuorempaa veljeään viimeistelemään 5–2-ylivoimamaalin. Jack Hugesin syöttöpistetilasto näyttää nyt numeroa 23.

Vancouverin Quinn Hughes pelasi yli 22 minuuttia ja teki pisteensä aivan ottelun lopulla. Ensin hän syötti joukkueensa kolmannen erän 3–4-kirimaalin, jonka viimeisteli Sam Lafferty. Sitten hän lähetti kiekon vielä Nils Hoglanderin tekemän 5–5-tasoitusosumaan. Quinnin syöttötilastossa on lukema 27.