TILANNEHUONE

Mbappe ja Ronaldo vastakkain huippuottelussa

05.07.2024 06:59

Euro2024

Jalkapallon EM-kisojen Portugalin ja Ranskan välisessä puolivälierässä ovat vastakkain maiden lisäksi kaksi lajin supertähteä. Real Madridissa ensi kaudella pelaava Ranskan toivo Kylian Mbappe, 25, ja Portugalin ikoninen ex-Real Madridin pelaaja Cristiano Ronaldo, 39.

Mbappe sanoo arvostavansa vastustajan tähteä suunnattomasti.

”Olen aina ihaillut Cristianoa pelaajana. Ajan myötä olen myös saanut tutustua häneen ja olen jutellut hänen kanssaan useasti. Pidämme yhteyttä”, Mbappe paljasti lehdistötilaisuudessa.

”Silloin hän aina yrittää antaa minulle vinkkejä ja pitää ajantasalla kaikista tapahtumista. Pelaaminen häntä vastaan on kunnia, kun miettii mitä kaikkea hän on jalkapallourallaan saavuttanut.”

”Sillä ei ole väliä mitä on tapahtunut aiemmin tai mitä tapahtuu jälkeen, hän on aina legenda tässä lajissa. Mutta tietysti me toivomme etenevämme semifinaaleihin”, Mbappe muistuttaa.

Real Madridiin Mbappe haluaa jättää omanlaisensa jäljen.

”Ronaldoja on vain yksi. Minä olen tarpeeksi onnekas, jotta voin pelata omaa unelmaani Real Madridissa.”

”Häntä täytyy kunnioittaa sen tähden, mitä hän on ollut ja vielä on, mutta minä en kirjoita hänen tarinaansa loppuun Madridissa. Mitä hän teki siellä, on jotain aivan erityistä.”

EM-kisat: Portugali – Ranska perjantaina kello 22.