Hurricanes taipui taas vieraissa – Rangersille ensimmäinen voitto

23.05.2022 06:54

Igor Shestjorkin valittiin ottelun ykköstähdeksi.@AOP

Carolina Hurricanes ei vieläkään pärjännyt vieraissa. Ottelusarjan kolmas ottelu NY Rangersin kanssa pelattiin Madisonilla ja isännät veivät sen nimiinsä 3-1.

Rangers aloitti maalinteon ensimmäisen erän puolivälissä. Mika Zibanejad iski 1-0-osuman ylivoimalla, kun Carolinan Brady Skjei istui boksissa. Chris Kreider veti ottelun 2-0:aan toisen erän alussa, mutta Nino Niederreiter kavensi 2-1:een jo muutaman minuutin päästä. Carolina haki vinhasti tasoitusta, mutta lisää maaleja ei vain tullut. Antti Raanta vedettiin maalilta ottelun lopussa. Se kostautui, kun Taylor Motte pääsi vetämään kiekon tyhjään maaliin. Rangers-vahti Igor Shestrjorkin joutui tekemään peräti 43 torjuntaa ottelussa. Raannan hanskaan jäi 30 kiekkoa. Seuraava ottelu pelataan tiistaina ja myös New Yorkissa. Carolinalla on taas mahdollisuus katkaista kuiva kausi vieraissa. Boston-sarjassa vierasvoittoa ei tullut. Kymmenestä viimeisestä kohtaamisesta Carolinaa vastaan Rangers on voittanut vain kaksi.

Ottelusarja Carolinalle 2-1.

MUUTA: Edmonton Oilers voitti Calgary Flamesin kotonaan kolmannessa ottelussa maalein 4-1. Zach Hyman osui Oilersille ennen kuin ottelua oli pelattu täyttä minuuttia. Lisäksi Oilersin Evander Kane teki kypärätempun. Hän iski kolme maalia kuuden minuutin sisään toisessa erässä. Leon Draisaitl oli syöttämässä Oilersin kaikkia maaleja ja Connor McDavid avusti kolmea. Mikko Koskinen pelasi neljä minuuttia Oilersin maalilla, kun Milan Lucic ajoi Mike Smithin yli. Smith kuitenkin palasi kaukaloon. Koskinen ei ehtinyt tehdä torjuntoja. Smith torjui 30 kertaa. Ottelusarja Edmontonille 2-1.