Husso jälleen vireessä – muitakin veskareita tähdistöissä

28.01.2022 08:08

Tyylillä ei väliä. Ville Husso sammutti Flamesin torjunnnoillaan.@AOP

NOUSUSSA. St. Louis Bluesin maalivahdin Ville Husson hyvä torjuntavire jatkuu. Husso teki 28 torjuntaa ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Blues voitti kotiottelunsa maalein 5-1, vain Mikael Backlund pystyi ohittamaan suomalaisen. Husso valittiin jälleen myös tähdistöön. Hän on voittanut kuusi viimeistä starttiaan ja on jo syrjäyttämässä joukkueen ykkösvahtia Jordan Binningtonia. Bluesin Niko Mikkola sai ottelussa syöttöpisteen Brayden Schennin 2-1-osumaan. Blues on hävinnyt viidestä viimeisestä vain yhden.

SYÖTTÖJÄ. Pelaamisestaan viime aikoina jo kritiikkiäkin saanut Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Patrik Laine vietti kahden tehopisteen iltaa ottelussa NY Rangersia vataan. Laine syötti Gustav Nyqvistin 2-1-kavennuksen ottelun ensimmäisessä erässä ja Boone Jennerin 4-2-osuman ottelun toisessa erässä. Columbus voitti kotiottelunsa 5-3. Joonas Korpisalo torjui Jacketsin maalilla 33 kertaa. Columbus on voittanut kaksi viidestä viimeisestä ottelustaan.

WHAAT! Kaksi suomalaisveskaria valittiin ottelun tähdistöön Edmontonissa. Oilersin Mikko Koskinen sai hieman balsamia haavoilleen, kun Edmonton Oilers voitti Nashville Predatorsin 3-2 rankkareilla. Koskinen teki ottelussa 28 torjuntaa. Virkaveli Juuse Saros teki ottelussa peräti 44 torjuntaa, mutta joutui taipumaan tähtihyökkääjä Connor McDavidin rankkarivedon edessä. Edmonton on voittanut kolme viimeistä otteluaan. Nashville on voittanut viidestä viimeisestään kolme. Predatorsin Mikael Granlund poimi ottelussa syöttöpisteen.