Husso vireessä – pelasi taas nollapelin

05.11.2022 23:11

Ville Husson pelit sujuvat.©AOP

Ville Husso teki Detroitin maalilla 26 torjuntaa NY Islandersia vastaan lauantain ottelussa. Samalla Husso torjui jo kauden toisen nollapelinsä. Red Wings voitti Islandersin kotonaan maalein 3-0.

Detroitin maaleista vastasivat Lucas Raymond ottelun toisen erän alkupolella, Pius Suter heti toisen erän puolivälin jälkeen alivoimalla. Detroit sai Islandersin jäähyillessä 5-3-ylivoiman. Kolmannen erän puolivälissä Dominik Kubalik iski loppulukemat. Olli Määttä pelasi Detroitin paidassa reilut 17 minuuttia ilman tehopisteitä.

Maaliton peli oli Islandersin ensimmäinen tällä kaudella. Islandersin Semjon Varlamov teki maalillaan 22 torjuntaa, mutta hänet vaihdettiiny Ilja Sorokiniin kolmannen erän puolivälissä. Sorokin päästi yhden ja torjui yhden.

Husso on NHL:n ykköspaikalla nollapelitilastossa. Hänen torjuntaprosenttinsa on huikea 94,1.