Husso taas vireessä – Maccelli syötti kaksi

14.02.2023 07:51

Ville Husso oli jälleen mahtavassa torjuntavireessä.©AOP

Ville Hussolla oli kiireinen ilta Detroitin maalilla. Hän torjui yhteensä 28 kertaa ja takasi Detroitille 6-1-vierasvoiton Vancouver Canucksista. Husson nollaillan pilasi Canucksin Sheldon Dries toisessa erässä. Voitto on Detroitille kolmas peräkkäinen.

Arizona Coyotes voitti vierasottelunsa Nashvillessä maalein 4-2. Predatorsin Mikael Granlund keräsi tililleen jälleen syöttöpisteen auttaessaan Roman Josia 1-1-ylivoimatasoituksessa toisen erän alussa. Granlund on syöttänyt tällä kaudella 23 osumaa. Predatorsin toisen maalin iski Colton Sissons. Kevin Lankinen torjui Predatorsin maalilla ottelussa 15 kertaa.

Myös Coyotesin suomalaisvoima Matias Maccelli keräsi ottelussa tehopisteitä. Hän syötti ensin Lawson Crousen 2-2-tasoituksen ylivoimalla toisessa erässä ja kolmannen alussa hän syötti taas Crouselle, joka iski ottelun 3-2-voittomaalin. Arizonalle osuivat myös Nick Schmaltz ja Christian Fischer, joka laittoi kiekon tyhjiin ottelun lopulla.