TILANNEHUONE

Husso teki jälleen sarjan huipputorjuntoja

24.02.2023 07:04

Husso teki jälleen sarjan huipputorjuntoja

Ville Husso onnistui Rangersia vastaan.©AOP

NHL

Detroit Red Wings voitti New York Rangersin vahvalla kotiesityksellään torstaina luvuin 4-1 (1-0,2-1,1-0). Ville Hussolla oli hyvä ilta ja hänet nimettiin tähdistöön 30 torjunnalla. Rangersin ainoan maalin teki Vincent Trocheck toisen erän alussa. Detroitille onnistuivat Andrew Copp, Filip Zadina, Michael Rasmussen ja Filip Hronek ylivoimalla.

Edmonton Oilersin Connor MacDavidilla oli neljän pinnan ilta, kun Oilers teki selvää Pittsburgh Penguinsista vieraissa maalein 7-1 (2-1,4-0,1-1). MacDavid iski myös rankkarin kolmannessa erässä. MacDavid on tehnyt jo uransa ennätysmäärän maaleja tällä kaudella. Iskettynä on yhteensä 46 osumaa.

Jesse Puljujärvi sai peliaikaa reilut 15 minuuttia ja hän syötti Devin Shoren kauden ensimmäisen osuman. Syöttöpinna on Puljujärven kauden yhdeksäs. Lisäksi Ryan Nugent-Hopkins teki uransa 600:nnen maalin syöttäessään MacDavidin 1-1-ylivoimatasoituksen ja viimeistelemällä itse 6-1-maalin.

Aatu Räty sai reilut seitsemän minuuttia peliaikaa Vancouver Canucks -debyytissään. Canucks voitti St. Louis Bluesin vieraissa jatkoajalla 3-2 (0-1,0-1,2-0,1-0).

”Meillä ei ollut yhtään vapaamatkustajaa joukkueessa tänään ja se on mitä tarvitaan, kun rakennetaan hyvää joukkuetta”, Canucksin päävalmentaja Rick Tocchet sanoi lehdistölle.