Husso torjui voiton – Donskoi jäähyili

07.04.2022 07:29

Joonas Donskoi on tehnyt tällä kaudella vain kaksi maalia.@AOP

Ville Husson 28 torjuntaa takasivat St. Louisille 4-1-voiton Seattle Krakeninsta. Husson selän taakse sai taiteiltua kiekon vain Jordan Eberle toisessa erässä. Blues on nyt kolmen voittoputkessa. Seattlen hyökkääjä Joonas Donskoi ei merkkauttanut tehopisteitä, vaan tilastoon kirjattiin hänelle visiitit jäähyaitioon kahdesti istumaan kaksi minuuttisia. Yhteensä Kraken keräsi peräti viisi kahden minuutin jäähyä. Blues onnistui ylivoimalla kuitenkin vain kerran.

Donskoin tehorintamalla on ollut hiljaista. Viidessä viimeisessä ottelussa on tullut yksi syöttöpiste ja tehotilasto näyttää nyt 2+16. Kauden toisen maalinsa Donskoi teki 6. maaliskuuta Washingtonia vastaan. Pelaajan maaliskuuta rikkoi loukkaantuminen, joka piti tovin sivussa. Donskoin kausi merkataan joka tapauksessa hänen heikoimpiinsa, eikä sitä ole auttanut Krakenin  kolmanneksi viimeinen sija liigassa.

MUUTA: Alex Ovetshkin ylitti 80 tehopisteen rajan tällä kaudella. Ovetshkin tehoili 1+1 ottelussa Tampa Bayta vastaan. Samalla hän ylitti 1 400 tehopinnan maagisen rajan NHL-urallaan. Washington voitti Tampan 4-3. Viidessä viimeisessä Ovetshkin on tehnyt kolme tehopinnaa.