Husso vaihtui Binningtoniin – Blues tasoitti ottelusarjan

09.05.2022 08:02

Jordan Binnington torjui Bluesin maalilla.@AOP

Jordan Binnington oli ensimmäistä kertaa St.Louis Bluesin maalilla neljännessä ottelussa sunnuntaina. Hän torjui 28 kiekkoa ja takasi niillä Bluesille 5-2-voiton. Veskari valittiin ottelun ykköstähdeksi. Binnington ei aiemmin ole ollut vahva pudotuspelipelaaja. Hän on hävinnyt yhdeksän edellistä pelaamaansa playoff-ottelua. Nyt hän torjui 93,3 prosentin varmuudella ja pysäyttämällä 28 kiekkoa. Blues päätti vaihtaa kolme edellistä ottelua pelanneen Ville Husson Binningtoniin, kun suomalaisveskari päästi edellisessä viisi maalia.

Binnington sanoi lehdistölle, että joukkueen vahva alku otteluun auttoi. Jordan Kyrou teki ottelun avausmaalin ajassa 4.19.

”Olin valmis ja olo oli hyvä”, veskari vakuutti Fox Newsilla.

Kyrou teki kaksi maalia. Muista Bluesin maaleista vastasivat David Perron ja Ryan O’Reilly.

Wildin Marc-Andre Fleury torjui ottelussa 29 kiekkoa. Joukkueen maalit teki Kirill Kaprizov ja Matt Boldy.

Ottelusarja on nyt tasan 2-2.

MUUTA: Tampa Bay teki ottelussaan viisi ensimmäistä maalia. Toronto pystyi vastaamaan vasta kolmannessa erässä, mutta se hävisi kuitenkin sarjan neljännen matsin lukemin 7-3. Ottelusarja tasoittui 2-2:een. Edmonton Oilers ei saanut aikaiseksi maaliakaan Los Angelesissa. Kings voitti 4-0. Kingsin Carl Grundström teki kaksi osumaa kolmannessa erässä. Ottelusarja tasan 2-2.