TILANNEHUONE

Huuhkajien Taylor liekeissä Messin rinnalla

26.07.2023 07:03

Huuhkajien Taylor liekeissä Messin rinnalla

Robert Taylor ja Leo Messi tekivät kovaa jälkeä tiistiana.©AOP

Jalkapallo

Huuhkajien hyökkääjä Robert Taylor otti roolia seuraajoukkueessaan Miamissa tiistaina. Miami kohtasi Atlanta Unitedin Legues Cupin ottelussa ja voitti ottelun peräti 4–0. Taylor teki kovaa tulosta Lionel Messin rinnalla. Messi ja Taylor tekivät molemmat kaksi maalia ja he myös syöttivät kerran toistensa maalit.

Messi maalasi ottelun alkupuolella. Ensin sen kahdeksannella minuutilla ja sitten 22. minuutilla Taylorin auttamana. Taylor onnistui 44. minuutilla ja sitten Messin syötöstä 53. minuutilla.

Taylor onnistui maalinteossa myös Miamin edellisessä Leagues Cupin ottelussa Cruz Azulia vastaan lauantaina. Se oli myös Messin ensimmäinen ottelu Miamin paidassa ja hän teki silloin myös heti maalin. Se tuli aivan ottelun loppuminuuteilla.

”Jos joku olisi kertonut minulle muutamia vuosia sitten istuessani Englannissa Lincoln Moorlandsin penkillä, että tulen pelaamaan Sergio Busquetsin ja Messin kanssa, olisin nauranut heille päin naamaa”, Taylor kommentoi amerikkalaislehdistölle Cruz Azul ottelun jälkeen.

”Istuin siellä penkillä, en saanut yhtään minuutteja ja valmentaja sanoi, etten ole tarpeeksi vahva, eli en periaatteessa tarpeeksi hyvä.”

Taylorin ura vei sittemmin Miamiin. Nyt 28-vuotiaana motivaatio on huipussaan. Hän on sanonut, että Messi toi joukkueeseen tullessaan heti hyvää energiaa ja Busquets lataa pelaajiin itseluottamusta.

”Leo Messi on maailman paras pelaaja. On unelmien täyttymys pelata hänen kanssaan”, Taylor sanoi tiistain ottelun jälkeen.

Joukkueella on nyt jo hankittuna Messin rinnalle myös Barcelonan tutkapari Jordi Alba. Miamin MSL:n pelit jatkuvat elokuussa kesätauon jälkeen. Miami on MLS:n itäisen konferenssin viimeisenä. Kannattajat odottavat nopeaa nousua sarjataulukossa loppukauden aikana.

Leo osuu…

Robert osuu Messin tarjoilusta…

Ja ESPN FC:n kommentti…

https://twitter.com/maxstephh/status/1684004989214265344?s=20