Islandersin Salo onnistui kahdesti

16.10.2022 10:34

Islanders piti maalijuhlat. Robin Salo vakuutti kolmannessa erässä.©AOP

NY Islanders voitti kotihallissaan Anaheim Ducksin peräti 7-1. Ottelun lopussa Islandesin suomalaispakki Robin Salo onnistui kahdesti ottelun kolmannessa erässä. Lisäksi ensimmäisessä ja toisessa erässä onnistui puolustaja Scott Mayfield. Ottelu oli Islandersille ensimmäinen sitten 1993, jossa kaksi pakkia tekee tuplamaalit yhdessä koitoksessa. Muista Islandersin illan maaleista vastasivat Noah Dobson, Oliver Wahlstrom ja Anthony Beauvillier.

Islandersin uusi valmentaja Lane Lambert oli tyytyväinen tapaan, jolla hänen ensimmäinen voittonsa Islandersissa lauantaina kuitattiin. Islander hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa perjantaina Floridalle 3-1. Valmentajan mukaan Mayfield ja Salo menivät nyt enemmän myös hyökkäystilanteisiin mukaan.

”Pelasimme nyt vauhdikkaammin. Ja kiekottelimme nopeammin. Minulla oli luottamusta ottelun alla, koska kauden ensimmäisessä matsissa näin jo paljon hyviä asioita. Puhuimme paljon kehityskohteista ja työstimme niitä”, valmentaja veti yhteen.

Robin Salo valittiin ottelun kolmostähdeksi. Hänen uransa NHL-maalisaldo näyttää nyt kolmea.