Italia voitti pronssit Kansojen liigassa

18.06.2023 19:16

Italian maalia vahti Gianluigi Donnarumma.©AOP

Jalkapallo

Italia ja Hollanti kohtasivat Kansojen liigan pronssiottelussa sunnuntaina ja Italia vei mitalit lukemin 3–2 (2-0).

Italian ensimmäisen puoliajan kahdesta maalista vastasivat Federico Dimarco jo ottelun kuudennella minuutilla ja Davide Frattesi, kun 20 minuuttia oli pelattu.

Toisella puoliajalla Hollanti kavensi 1–2:een Steven Bergwijnin osumalla 68. minuutilla. Oranjet kokivat takaiskun neljän minuutin päästä, sillä Federico Chiesa onnistui Italialle maalinteossa. 89. minuutilla Hollanti kavensi vielä Georginio Wijnaldumin maalilla loppunumeroihin.

Hollanti sai ottelussa buuauksia kannattajiltaan. MM-rupeaman jälkeen maajoukkueluotsin pestin vastaan ottanut Ronald Koeman saa jo tuntea painetta. EM-karsinta Ranskaa vastaan päättyi 4–0 ja Kroatia kaatoi Kansojen liigan välierässä Hollannin 4–2 jatkoilla viime keskiviikkona.