CHL-ottelun jääkatastrofista iso isku Pelicansille

14.11.2023 21:09

Jääkiekko

Lahden Pelicans tuomittiin häviämään CHL:n pudotuspelin ensimmäinen osa-ottelu tšekkiläiselle Vitkovicelle maalein 3–0 tiistai-iltana. Pelicansin tappion syy oli joukkueen kotihallin jään heikko kunto.

Kello 18.30 alkanut ottelu keskeytettiin vain 11 minuutin pelin jälkeen ensimmäisessä erässä, kun tuomarit olivat huomanneet keskiympyrässä ongelmaa jäässä.

Joukkueet siirtyivät pukukoppeihin jään kunnostuksen ajaksi. CHL:n logo poistettiin jään alta ja jäädytys tehtiin uudelleen. Jäätä ei kuitenkaan saatu kuntoon ja ottelu peruttiin kello 20.40.

Ottelupari kohtaa ensi viikolla toisessa osaottelussa Tšekin Ostravassa. Otteluparista edetään jatkoon yhteismaalien tuloksella. Pelicansilla on silloin kiinniotettavana  jättimäinen takamatka.