TILANNEHUONE

F1-jenkkikuskille kerääntyy jo paineita

30.08.2023 16:53

F1-jenkkikuskille kerääntyy jo paineita

Logan Sargeant ei suhahtanut heti tähtien joukkoon F1:ssä.©AOP

Formula 1

Williamsin F1-tallin amerikkalaiskuski Logan Sargeant tuntee menestystpaineet niskassaan. Rookie-kuski ei ole kerännyt ainoatakaan MM-pinnaa ja paras sijoitus on Britannian GP:n 11 sija. Hollannin kilpailun hän keskytti viime viikonloppuna. SE oli peräti neljäs keskeytys kuskille tällä kaudella.

AlphaTauri vaihtoi jo kuljettajaa tällä kaudella. Tulokaskuski Nyck de Vries sai lähteä, koska alisuoritti. Myös Sargeantin kohdalla riittää kovasti kysymysmerkkejä.

”Olen tehnyt kalliita virheitä tällä kaudella ja väärään aikaan. Jos pystyn siivoamaan tuollaiset hetket ja olemaan hieman johdonmukaisempi tuloksissa, sekä sijoittumaan paremmin, silloin kaikki tulee jatkossa olemaan hyvin”, Sargeant pähki jatkoaan lehdistölle Hollannissa.

”Unkari ja Spa eivät sopineet meille, mutta toivottavasti minulle ja tiimille vielä siunaantuu mahdollisuus.”

Jatkostaan kaudella 2024 Sargeant ei vielä ole varma. Toistaiseksi Williams on vakuuttanut, että tulokkaalla on luottoa ja hän saa rauhassa harjoitella sarjan tavoille.

”Tämä on F1:stä. Kuskeilla on aina paineita tiimistä riippumatta. Tämän on tulosurheilua ja kaikki riippuu kohdallani lopulta siitä, miten pärjään.”