Jets innostui maalinteosta, Kraken voitti Oilersin

04.12.2021 08:11

Jetsin Kristian Vesalainen ja Mark Scheifele onnistuivat maalinteossa perjantaina.@AOP

Winnibeg Jets voitti New Jerseyn kotihallissaan maalein 8-4(3-2,3-2,2-0). Jetsillä oli ottelussa vahva alku ja vahva loppu. Kristian Veslainen onnistui maalinteossa. Suomalaishyökkääjän veto siirsi Jetsin 3-0-johtoon ottelun ensimmäisessä erässä. Maali on Vesalaisen NHL-uran toinen. Devilsin Janne Kuokkaselle merkittiin syöttöpiste Ryan Gravesin 4-3-johtomaaliin toisen erän alussa. Tämän jälkeen viisi seuraavaa maalia tahkosi Jets. Joukkueen Mark Scheifele teki ottelussa lopulta hattutempun ja syötti yhden. Nikolaj Ehlers teki kaksi osumaa.

Seattle Kraken otti mukavan kotivoiton Edmonton Oilersista 4-3 (2-1,2-10-1). Joonas Donskoi syötti Krakenin toisen maalin. Edmontonin Jesse Puljujärvelle merkattiin syöttöpiste, kun hän auttoi Evan Bouchardia toimittamaan kiekon maaliin. Oilersin maalivahti Mikko Koskinen oli leopovuorossa. Stuart Skinner torjui 30 kiekkoa.