Jetsin Saku Mäenalasella kahden syötön ilta

31.01.2023 07:26

Saku Mäenalanen ja Ivan Barbashev ©AOP

Maanantain ainoassa NHL-ottelussa Winnipeg Jets voitti St. Louis Bluesin kotonaan maalein 4-2. Jetsin suomalaislaituri Saku Mäenalanen keräsi ottelussa tililleen kaksi syöttöpinnaa.

Blues teki ottelun ensimmäisen maalin toisessa erässä. Jake Neighbours onnistui maalinteossa ylivoimalla. Osumasta keräsi syöttöpisteen myös joukkueen maalivahti Jake Binnington yhdessä Torey Krugin kanssa.

Kolmas erä oli kiireinen. Sen alussa Neighbours oli ensin syöttämässä Nikita Alexandrovin 2-0-johtomaalia Bluesille, mutta vain 40 sekuntia sen jälkeen Saku Mäenalanen ja Neal Pionk auttoivat Josh Morrisseyta 1-2-kavennuksessa. Jetsin Mark Scheifele teki maalin erän puolivälissä ja Morriessey iski uudelleen vain 15 sekunnin päästä tästä. Nyt apuina olivat Morgan Barron ja Mäenalanen. Jetsin voittolukemat 4-2 takasi Scheifelen illan toinen osuma tyhjiin erän lopulla.

St. Louis on hävinnyt nyt viisi peräkkäin.

Saku Mäenalasen kaksi syöttöpistettä ovat hänen vuoden ensimmäiset tehopisteensä. Mäenalasen tehotilasto näyttää nyt 4+4:ää.