TILANNEHUONE

Joaot edustamaan Barcelonaa – Fati Brightoniin

02.09.2023 07:33

Joaot edustamaan Barcelonaa – Fati Brightoniin

Joao Felix lainattiin unelmiensa Barcelonaan vuoden diilillä.©AOP

Jalkapallo

Atletico Madridin hyökkääjä Joao Felix siirtyi perjantaina lainalle Barcelonaan. Samaan aikaan seuraan siirtyi lainalle myös Manchester Cityn puolustaja Joao Cancelo. Molempien pelaajien sopimukset ovat kauden pituisia, eikä niissä ole ostopykälää.

Felixistä, 23, on tullut Atleticon kauppatavaraa. Hänellä on sopimus voimassa seuran kanssa 2029 asti, mutta nyt häntä lainaillaan eri suuntiin. Viime kevään hän pelasi lainalla Chelseassa, mutta floppasi pahasti. Hän teki vain neljä maalia 20 ottelussa. Nyt Felix totesi, että siirto Barcelonaan on unelmien täyttymys.

Cancelo, 29, pelasi viime kaudella lainalla Bayern Münchenissä ja viimeisteli 21 ottelussa yhden maalin. Myös Cancelo totesi, että on mahtavaa saada pelata seuraavaksi seurassa, jossa niin moni hänen lapsuutensa jalkapallosankari on aiemmin pelannut.

Barcelonan kahden pelaajan lainan mahdollisti hyökkääjä Ansu Fatin, 20, siirtyminen Valioliigan Brightoniin. Fati etsi uutta paikkaa, koska ei saanut peliaikaa tarpeeksi Barcelonassa. Fatin lainasopimus on yhden kauden pituinen, eikä siinä ole ostopykälää.