Joel Armia ohitti Husson alivoimalla

03.12.2023 07:42

Montreal Canadiensin Joel Armia teki alivoimamaalin ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan. Detroit  kuitenkin voitti ottelun maalein 5–4(3–1,1–1,0–2,1–0). Vierasjoukkue Detroit otti otteluun vahvan kolmen osuman alun, mutta Canadiens kiri ensin Justin Barronin ensimmäisen erän viimeisen minuutin maalilla ja sitten Armian kauden kolmannella NHL-osumalla toisen erän alussa. Gustav Lindströmin 4–4-maali kolmannen erän puolivälin jälkeen venytti ottelun jatkoille. Ville Husso torjui Detroitin maalilla 26 kiekkoa. Alex DeBrincat teki uransa 200:nnen NHL-maalin. Armia valittiin myös ottelun kolmostähdeksi.

Kevin Lankinen torjui 23 kiekkoa Nashville Predatorsin maalilla, mutta NY Rangers oli liian vahva vieras ja voitti ottelun 4–3 (2–0,1–3,0–1). Nashville on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Rangers on puolestaan kahden voittoputkessa.

Ottawa Senatorsin Anton Forsberg torjui nollan ottelussa Seattle Krakenia vastaan. Senators voitti kotonaan 2–0 ja voitto tuli Forsbergin 39 torjunnalla.