Jokiharju teki Buffalon maalin – Hughes loukkaantui

04.11.2023 07:15

Buffalo Sabres ja Philadelphia Flyers kohtasivat perjantaina toista kertaa tällä viikolla. Edellisen ottelun vieraissa voittanut Buffalo koki kotihallissaan tappion, kun Flyers voitti lukemin 5–1(3–0,1–0,1–1).

Flyers otti jo ensimmäisessä erässä kolmen maalin irtioton Scott Laughtonin, Louie Belpedion ja Travis Konecnyn maaleilla. Joukkue repi eroa neljään maaliin toisessa erässä Garnet Hathawayn osumalla. Kolmannen erän alussa Henri Jokiharju tälläsi Buffalon kavennuksen ja ainoaksi jääneen osuman. Maali oli Jokiharjun kauden ensimmäinen. Flyersin Bobby Brink viimeisteli loppulukemat päätöserän puolivälin jälkeen. Ukko-Pekka Luukkonen torjui Buffalon maalilla 14 kertaa.

Buffalo on hävinnyt kauden 11 ottelustaan hävinnyt kuusi. Flyersin saldo on sama kauden alusta, mutta se on hävinnyt yhden jatkoilla.

New Jersey Devils sai surullisia uutisia ottelussa St. Louis Bluesia vastaan, kun joukkueen tähtinuori Jack Hughes loukkaantui. Hughes kaatui ja liukui vauhdilla päin laitaa Bluesin Torey Krugin mailan töytäisystä ensimmäisessä erässä niin, että luisteli vaihtoon, eikä palannut enää jäälle. Blues voitti ottelun maalein 4–1 (0–0,2–1,2–0). Bluesille osuivat Jake Neighbours, Kevin Hayes kahdesti ja lopulta Robert Thomas laittoi kiekon ottelun lopulla tyhjiin. Devilsin ainoan iski Curtis Lazar toisen erän loppupuolella. Suomalaistehot eivät ottelussa lisääntyneet.